Elképesztő 3D-s animáció a One World Trade Center liftjében

Elképesztő 3D-s animáció a One World Trade Center liftjében

2015. április 21. | Akos Moldvan

Idén május 29-én nyitja meg kapuit a látogatók előtt a One World Trade Center kilátója - One World Observatory - az épület legfelső szintjén. A felhőkarcoló tetejébe öt lift szállítja majd az érdeklődőket, a tervezők pedig úgy gondolták, hogy az amúgy nem túlságosan hosszú (47 másodperc), viszont nem is túlságosan izgalmas lift utat feldobják egy kicsit.

3D-s time-lapse animáció segítségével mutatják be New York városának - azon belül is Manhatten városrészének - a fejlődését az 1500-as évektől egészen napjainkig a toronyba való "utazás" alatt. Minden fontosabb esemény és a hozzá kapcsolódó ikonikus épület megjelenik a képernyőn, így egészen 2001-ig a World Trade Center is felvillan a látogatók szeme előtt.

A One World Trade Center kilátóteraszára a felnőtt látogatók 32 dollárért, a nyugdíjasok 30 dollárért, a gyermekek pedig 26 dollárért mehetnek majd fel. A kilátás pedig garantáltan lélegzetelállító lesz.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr977386346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása