CreativeAds Blog médiaajánlat

CreativeAds Blog médiaajánlat

2015. április 21. | Akos Moldvan

space_for_rent_200.png A CreativeAds Blog azért jött létre, hogy a marketing és kommunikációs szakma szereplői mellett a hétköznapi emberekkel is megismertesse és megszerettesse a kreatív, ötletes hirdetéseket, reklámokat és kampányokat. Jelenleg egyike a legnagyobb hazai blogoknak reklám témakörben. Indulása óta rohamosan növekvő népszerűségre és ismertségre tett szert. Dinamikusan bővülő látogatói körrel rendelkezik, rendszeres kiemelést kap az Index.hu és a Blog.hu címlapján, megjelenést a Divány.hu-n és egyéb weboldalakon.

2014-es Goldenblogon, a szakmai zsűri döntése alapján a CreativeAds - Kreatív reklámok a nagyvilágból blog 1. helyen végzett a Business kategóriában.

A CreativeAds Blog havi szinten 60.000 oldalletöltéssel és 45.000 egyedi látogatóval rendelkezik. A blog minden posztja megjelenik a CreativeAds Facebook rajongói oldalán is, melyen aktív közösségi élet zajlik, jelenleg több mint 25.000 taggal rendelkezik és folyamatosan növekszik.

Eddigi hirdetőink:

Flow PR - Schweppes
Kreatív
LUPO Communication - BOB utcabár
Positive Communications - OTP Simple
Mercedes
CEMP Sales House - Eizo
CEMP Sales House - Hell Energy
MyAd Marketing - FŐTÁV
Netwerk Media - Regus
Netwerk Media - Parfums.hu
Filmservice International - AutoVision 2015
MyAd Marketing - FŐTÁV 

A fentiek alapján 2016.12.31-ig a következő árakon tudunk hirdetési felületet biztosítani partnereinknek:

1. Medium rectangle banner

Minden oldal betöltésnél megjelenő, 300x250 px méretű, flash vagy kép formátumú banner elhelyezése a blog oldalsávjának legtetején.

  • • 1 hónap: 45.000 Ft+ÁFA
  • • 3 hónap: 105.000 Ft+ÁFA

 

2. PR cikk

A blog profiljába illő termék bemutatása vagy esemény PR ajánlója a partner weboldalára mutató linkkel. A bejegyzés a publikálást követően megtalálható lesz a blogon véglegesen, így a kereső oldalakon is folyamatos találatként jelentkezik.

  • • 60.000 Ft+ÁFA/cikk

 

3. Egyedi megjelenés, teljes oldal, illetve fejléc-szponzorációs kampány

Teljes oldal, illetve fejléc-szponzorációs kampány igénylése esetén stratégiai partnerünk a CEMP - Central European Media & Publishing az illetékes. Kérjük ezekben az esetekben érdeklődjenek az alábbi linken.

Ajánlatkéréssel, a fentiektől eltérő hirdetési és barter lehetőségekkel vagy hosszabb időszakot magába foglaló együttműködéssel kapcsolatban keressen bizalommal az info@creativeads.hu email címen!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr954097945
süti beállítások módosítása