A síeléshez kell egy kis hó? Ugyanmár...

A síeléshez kell egy kis hó? Ugyanmár...

2015. december 13. | Akos Moldvan

Egyik kedvenc napirajzom szerint, a "minőségi szánkózáshoz kell egy domb. Vagy legalább hó". Persze, nem mindenki ért egyet ezzel, hiszen az Audi marketing csapata és a betegebbnél-betegebb videóiról híres profi síelő, Candide Thovex láthatóan más véleményen volt, amikor az új Q7-es Audinak forgattak egy rendhagyó rövidfilmet.

A Quattro kifejezés az Audi védjegye, mióta 1980-ban először bemutatták, de a videót készítő Lowe Stratéus ügynökség account directora, Ludovic Pagot szerint ideje volt, hogy egy kicsit újragondolt filozófiával hivatkozzanak rá. Eddig ugyanis szinte kivétel nélkül hóban vagy jeges úton próbálták meg bizonyítani a rendszer elképesztő képességeit (itt egy jól sikerült reklám róla), de az igazság az, hogy minden időben és mindenféle terepen tökéletesen teljesít az Audi összkerékhajtású technikája. És még hó sem kell hozzá.

Egyébként nem csak ez az eszement kisfilm járja az internet világát őrült sebességgel ezekben a napokban, hanem a Red Bull, a GoPro és a bringás fenegyerek Danny MacAskill őrült videója is. Ha még nem volt hozzá szerencséd, azonnal pótold! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr698170444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása