Trónok harca "Dumb ways to die" stílusban

Trónok harca "Dumb ways to die" stílusban

2015. április 11. | Akos Moldvan

Április 12-én érkezik az USA-ba a Trónok harca (Game of Thrones) 5. évadának első epizódja, melyet rajongók milliói várnak már remegő lábakkal a hosszú kihagyás után. Kis hazánkban pontosan ugyanekkor - az időeltolódás miatt április 13-i dátummal, hajnali 3 órakor - fog az HBO előfizetőknek a negyedik (Varjak lakomája) és az ötödik (Sárkányok tánca) regény adaptációja képernyőre kerülni.

Amíg várunk a statra, addig megtekithetjük minden idők egyik legsikeresebb reklám slágerének, a "Dumb ways to die"-nak Trónok harcára írt változatát. Az eredeti videó a lehető legabszurdabb "hülye halálokat" mutatta be, amiből valljuk be Westeros népe sem szűkölködik, így tökéletes választásnak mondható az átírásra. Szerepet kapott benne minden fontosabb - még élő vagy már eltávozott - szereplő, így a rajongóknak biztosan mókás perceket okoz majd a videó megtekintése.

Az eredeti animációs videóMelbourne-i Metro Trains közlekedési vállalat balesetegelőzési reklámja volt 2012-ben és már több mint 100 millió megtekintés felett jár a Youtube-on. Azóta készült Valentin-napi verzió, plüssfigura, de még április elsejei tréfa is belőle.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr287357618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása