Mindig veled, mindig melletted!

Mindig veled, mindig melletted!

2014. január 06. | Akos Moldvan

Két éve a londoni olimpiára a Procter & Gamble egy igazán különleges és megható reklámkampánnyal készült, melynek főszereplői az édesanyák voltak. A márka történetének legnagyszabásúbb kampánya “Thank You, Mom” néven vonult be a köztudatba, első rövidfilmjét négy kontinens, négy helyszínén forgatták, a siker pedig még a vártnál is nagyobbra rúgott.

pg-sochi.png

Két év elteltével az oroszországi Szocsiban február 7-én kezdődő XXII. téli olimpiai játékokra újra villantottak egy csodás reklámfilmet. A fent említett alkotáshoz hasonlóan ez is igazán könnyfakasztóra sikeredett és bizonyára sokunkat elgondolkodtat, hogy milyen fontos szerepe is van az ember életében a szülőknek (apukaként kicsit hiányolom az apukákat a filmből, de ez most nem rájuk lett kihegyezve :) ).

A szülőknek, akik ott vannak gyermekük minden fontosabb pillanatánál, segítik, tanítják, bátorítják őket, s ez a “munka” az évek elteltével szépen-lassan, így vagy úgy, de beérik. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr355740711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása