Fesztiváloztasd meg az internet népét!

Fesztiváloztasd meg az internet népét!

2016. június 03. | Akos Moldvan

Mit szólnál, ha egy egész ország tombolna a nyakadban a Volton, Soundon vagy Szigeten? A Telekom Buddyval hírnév, fesztiváljegy és kalandok tömkelege vár.

Veterán partyarcként már sok mindent láthattál, ilyet viszont még biztos nem. Most elmondjuk, hogy lehetsz te a fesztivál közepe dinnyesapka és elasztikus jelmez nélkül.

Miről van szó?

A Magyar Telekom és a DDB Budapest összerakott pár robotszerű manust, akikbe bejelentkezve bárki egyből ott teremhet a Volton, Soundon vagy Szigeten. A fehér mukikat elnevezték Telekom Buddynak, és felkészítették őket a nyár legforróbb helyzeteire, hogy több ezer embert vihessenek el karszalag nélkül bulizni. Mindezt délután 4 és 8 óra között, élőben streamelve.

Hogy jössz te a képbe?

Minden Buddynak szüksége van egy Buddy Guide-ra, aki felkapja, és a benne lévő netezőknek megmutatja a tutit. Erre a feladatra keresünk most önként jelentkezőket. Te vagy az emberük, ha képes vagy összehozni az otthon ülőket a fesztiválon tombolókkal, és nem remeg meg a térded, ha ismeretlenekkel kell smúzoldnod.

Miért jó ez neked?

Igazi látványosság leszel, és mindenki megfordul majd utánad. Nyomulós szövegek nélkül is ismerkedhetsz, és ellophatod a színpadról a showt. Napijegyet és 10 000 Ft-os italkupont kapsz. Ráadásul egy csomó olyan embert vihetsz el fesztiválozni, aki amúgy nem lehetne ott. Szóval te leszel a nyár legjobb arca.

Mit kell tenned?

Töltsd fel a bemutatkozó videódat június 7-ig a weboldalukra, gyűjtsd a szavazatokat, és ha rád kattan a közönség, a zsűri elé kerülsz. Aztán már csak a punnanys Felcser Mátén, a parazolos Ivánon, a YouTube betyár Goodlike Marcin, a 444-es Kulcsár Rebekán, és az ex-Buddy Guide Otin múlik, hogy kezdhetsz-e csomagolni. Az esély adott, mivel minden fesztiválra 12-en jutnak majd ki!

Ennyi az egész?

Dehogy! A szavazók között fesztiválonként 3-3 db partykellékes ajándékcsomagot sorsolunk ki, a zsűri elé kerülő 20-20 induló Akvárium koncertjegyet kap, a szezon végén pedig a legnépszerűbb Buddy Guide zsebében egy bérlet landol a 2017-es fesztiválok egyikére. Jelentkezz, szavazz, és szólj a haverjaidnak, mert csak egy karnyújtásnyira vagy életed nyarától!

A további infókért katt ide: www.telekombuddy.hu

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr738776246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása