A "chips-tisztító"

A "chips-tisztító"

2013. december 03. | Akos Moldvan

Na ez most nagyon kellett! :)

Akkorát nevettem a Doritos chips legújabb reklámján, hogy nagyon. Aztán kiderült, hogy nem is hivatalos reklám, hanem a Doritos most zajló kreatív versenyén az egyik nevező alkotásáról van szó. Csak pár rövidfilmet néztem meg a hivatalos weboldalon, de tutira az alábbi reklámra dobnám a voksomat.

doritos_1.png

A tét amúgy nem kicsi, hiszen azon kívül, hogy a 2014-es Super Bowl-ra válogatják a kreatív alkotásokat, a végső nyertes nem kevesebb, mint 1.000.000 dollárral gazdagodik majd. (Illetve részt vehet a "The Avengers: Age of Ultron" forgatásán is, de szerintem az első két dolog ütősebb)

Semmi extrára nem kell gondolni amúgy. Egyszerű, humoros, pont olyan, ami kedd reggel feldobja az ember napját/hetét. És pont olyan, amilyen rövidfilmeket a Doritostól megszoktunk. Hasonló érzéseket váltott ki az emberből a 2013-as Super Bowl-ra készített "Mire vagy képes egy Doritosért?" kampány, vagy a 2012-es Super Bowl alatt futó "Az ember legjobb barátja" reklámfilm.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr585672711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása