Az ember legjobb barátja

Az ember legjobb barátja

2012. február 14. | Akos Moldvan

Mivel elég vitatott ünnep a Valentin nap ezért úgy gondoltuk, hogy nem borzoljuk ilyen témájú reklámmal a kedélyeket ma. Nagyban köszönhető ez persze az USA Today-nek, akik - most már hagyományt teremtve - minden évben értékelik és sorrendbe állítják a Super Bowl-on lejátszott reklámokat. Eleinte fókuszcsoportokkal történt a toplista összefaragása, de idén először egyfajta "kötelező evolúciós lépésként" bevonták a Facebookot és a közösségi médiát is. Az Ad Meternek elnevezett csoda volt a szavazás "számlálója", mely a három nap alatt összegyűlt szavazatokat rendszerezte és értékelte mielőtt kialakította volna a végső sorrendet.

doritos_dog2.jpg

A fókuszcsoportos bírák és a Facebook felhasználók is egy Doritos reklámot ültettek a dobogó legfelső fokára, de érdekes módon nem ugyanazt a reklámszpotot, így a Doritos egész komolyan kihúzhatja magát, hiszen két különböző reklámmal ért el első helyezést egy azon versenyben.

Az idei legjobb Super Bowl reklámok már a blogon is kaptak nem kevés figyelmet, de a fókuszcsoport által legjobbnak választott reklám valamilyen véletlen folytán eddig kimaradt.

Most viszont pótoljuk eme hiányosságunkat, hiszen a humorban gazdag, remekül kivitelezett rövidfilm igazán megmosolyogtatja az embert, amire a négylábú főszereplő fizimiskája csak rátesz még egy lapáttal. Azt tudtuk eddig is, hogy a kutya az ember legjobb barátja, de azt nem, hogy vannak olyan pillanatok, amikor még ennél is tovább kell menni egy nemes ügy érdekében. Az nem derül ki sajnos, hogy a macskát miért kellett eltenni láb alól (Isten nyugosztalja), de az már annál inkább, hogy milyen kudarcot nem ismerő eszközök vannak a szemtanúk elhallgattatására...

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr264103518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása