Nagybevásárlás játékországban

Nagybevásárlás játékországban

2012. november 22. | Akos Moldvan

barclaycard.jpg Megállás nélkül jönnek a karácsonyi videók... Én szóltam már tegnap is és a múlt hét folyamán is többször. Akik már most ki vannak borulva az ünnepi hangulattól, azoknak tudok ajánlani pár vicces-autós reklámot, esetleg egy menő fényképes válogatást gerillamarketing akciókról és ambient hirdetésekről.

Karácsony ide vagy oda, a Barclaycard reklámfilmje egészen viccesre és jópofára sikeredett. A BBH London reklámügynökség segítségével próbálták meg az újfajta mobil fizetési technológiájukat népszerűsíteni, elkerülve az unalmas és lejárt kliséket.

A téma adott, hiszen decemberben mi mást csinálna az ember, mint boltról boltra járkál, intézi a karácsonyi nagybevásárlást, hogy mindenkinek jusson a fa alá valami meglepetés. Na de ki ne szeretné mindezt különlegessé és kibírhatóvá tenni valahogy? Például úgy, ha a játékboltban az eladók helyett egy plüssmajom a túravezetőnk és maguk a játékok azok, akik segítenek kiválasztani nekünk a tökéletes ajándékot.

Főhősünk egy pillanatra újra visszacsöppen a gyerekkorba, ahol "bigfoot" terepjáróval lehet száguldozni, helikopterrel repkedni és bizony néha-néha még Barbieval is előfordulhat egy kis flört, hiszen játékországban mindent szabad.

A Barclaycard ha ezt a fajta vásárlási élményt nem is, de az egyszerű mobil fizetést biztosan tudja garantálni... És hát... az is jobb, mint a semmi.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr324919363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása