Coca-Cola Budapesten

Coca-Cola Budapesten

2012. november 21. | Akos Moldvan

coca_cola_budapest.jpg Érkezik a december és vele együtt egyre több karácsony témakörben elkövetett reklámfilm és kampány. Bátorság volt már november közepén kikiáltani a blogon az év karácsonyi reklámját, amit (idén is) a John Lewis áruházláncnak ítéltem oda, de amíg ezen állításomat nem cáfolja meg valamely cég egy eszeveszett ünnepi reklámmal, addig nincs félnivalóm. Ellenkező esetben ígérem megkövetem magam.

A Coca-Cola esélyes és rutinos indulónak számít a szeretet ünnepére szánt szpotjaival a versenyben, a boldogságra épülő alkotásaikat hosszú évek óta figyelhetjük. Egyik ilyen volt például a becsületes pénztárca megtalálókról szóló promóció vagy a klasszikus Coca-Cola karácsonyi rövidfilm az óriás Coke kamionokkal.

A mostani reklámfilmjük nem veszélyezteti a John Lewis első helyét valami miatt azonban mégis különleges. Még a nyár folyamán bizonyára többen találkoztak Budapest különböző pontjain egy óriás mikulással. Nos az akkor szürreálisnak tűnő élmény eredménye lett az alábbi rövidfilm, melyben az emberek megsétáltatják a hatalmas télapó bábot a budapesti panelházak között, a Madách téren, valamint Óbudán is.

(Érdemes figyelni és elgondolkodni azon, hogy milyen feliratot ragaszt a nagyszakállú az ajándékdobozra..és vajon miért pont Magyarországra jön vele... de ez már lehet, hogy csak összeesküvés-elmélet gyártás :) )

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr144917698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása