A legjobb karácsonyi reklám... megint!

A legjobb karácsonyi reklám... megint!

2012. november 11. | Akos Moldvan

Tavaly a John Lewis áruházlánc alkotása elsöprő győzelmet aratott a karácsonyi ünnepekre időzített reklámfilmek versenyében. De megkockáztatom, hogy az egész évre levetítve is a dobogón végzett a CreativeAds házi versenyén az általuk életre keltett rövidfilm, olyan jól sikerült. Aki lemaradt volna róla mindenképpen pótolja!

john-lewis-2012.jpg

Novemberbe lépvén várható volt, hogy szépen lassan elkezdenek szállingózni a Karácsony témakörét körüljáró reklámfilmek, online kampányok és print hirdetések. A John Lewis pedig a tavalyi sikert - ha nem is überelni, de legalább - szeretné utolérni a 2012-es, új és szintén remekbe szabott reklámfilmjével.

A recept nem változott, idén is egy aranyos, kedves, az érzelmeinket megcélzó rövidfilmet készítettek. A két hóember románcáról szóló történetbe nem rondítanak bele a termékekkel, a filmben pont csak annyira vannak jelen az áruházlánc portékái, hogy ne zökkentsenek ki minket a megható hollywoodi történetből. A képi elemek és a zene pedig idén is tökéletes összhangot alkotnak, az emberre akarva akaratlanul rátör a karácsonyi hangulat, ami vásárlásban, forralt bor fogyasztásban vagy csak egy sima mosolyban is kimerülhet. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr554902467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása