Kínai töltött tészta 3 másodperc alatt
Bizonyára jó néhányan emlékeznek tavalyról a Docomo japán mobilszolgáltató rendhagyó reklámjára, melyben egy "home-made" panírágyúval készítettek tempurát, azaz bundázott garnélát. Történelmi pillanat volt, ekkor derült ki ugyanis, hogy a fizika és a modern technika kombinálásával még azokat is oda lehet tapasztani a képernyők elé, akiket amúgy maga az ételkészítés folyamata nem nagyon szokott lekötni. A reklám olyan népszerű lett a videómegosztó oldalakon, hogy badarság lett volna kihagyni a ziccert egy második résszel.
Az előző részhez hasonlóan ez a reklámfilm is a szokásos főzőműsorok stílusában kezdődik, de hamar kiderül, hogy az elkészítési mód most sem a régi iskolát fogja követni. Ezúttal gyoza-t, azaz kínai töltött tésztát készítenek az alkotók, kevesebb, mint 3 másodperc alatt. Töltetékként egy kis káposzta és darált hús kombóval indul az ágyú, majd különböző fűszerek ízesítése után a "tésztába bugyolálás" folyamata következik, amit most is egy látványos rapid sütés koronáz meg.
A csiaoce kínai töltött tészta, a kínai konyha kedvelt fogása, mely Japánban is népszerű gyoza (gjóza) néven. A csiaoce általában darált húsból és/vagy zöldségekből áll, melyeket egy vékony tésztába töltenek, majd a tészta széleit összenyomva lezárják a táskákat. A töltött tésztát ezután vízben vagy levesben megfőzik, olajban megsütik, esetleg gőzölik. Szójaszósszal, ecettel, csilipaprikával, fokhagymával készített szószba mártogatva fogyasztják.Az üzenet természetesen a régi: a Docomo 4G-s adatforgalmának a sebessége több, mint elképesztő.
CreativeAds Blog a Facebookon
Egy kattintás, hogy ne maradj le a friss posztokról.