Az újraélesztés legfontosabb szabályai Csuja Imrétől

Az újraélesztés legfontosabb szabályai Csuja Imrétől

2015. február 04. | Akos Moldvan

Hatalmas sikere volt a Guy Ritchie által jegyzett Blöff c. film egyik kulcsfigurájával forgatott reklámfilmnek 2011-ben, melyben Golyófogú Tony (alias Vinnie Jones) mutatta be a nézőknek az újraélesztés legfontosabb szabályait, miközben a háttérben a Bee-Gees klasszikusa duruzsolt.

csuja.png

A videót a British Heart Foundation készítette, akik megadták a lehetőséget az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak a magyar verzió adaptálására is. A szerepre egy igazi keményfiút, Balát választották a készítők a Valami Amerika 2-ből (bár Üvegtigris rajongóként nekem mindig is Csoki bácsi marad). Az általam a végletekig tisztelt Csuja Imre a tőle jól megszokott módon, tökéletes profizmussal hozza a figurát és mutatja be az újraélesztéssel kapcsolatos teendőket Pindroch Csabán.

Láttunk már jó néhány magyar koppintást, de a mostani reklámnál a főszereplő és a nemes cél felülír nálam mindenféle negatív érzést. Legyél Te is életmentő!

Ne felejtsd!
Megvizsgálod.
Hívod a 112-t.
Erősen és gyorsan nyomod a mellkasát a Stayin' alive ritmusára.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr827140383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása