Kreatív magyar kampány, apró bökkenővel

Kreatív magyar kampány, apró bökkenővel

2014. május 03. | Akos Moldvan

Ma reggel szokásomhoz híven gőzerővel pörgettem a Facebook hírfalamat (melyet a nagy kék oldal fejlesztői olyan csodálatos algoritmusokkal bolondítanak meg hétről-hétre, hogy lassan az ember tényleg mindent lát rajta csak azt nem, amit eredetileg szeretett volna. Az ismerősöket és a valaha belájkolt oldalakat is "kénye-kedve szerint" jeleníti meg a Facebook nekünk, ami sok fejfájást okoz FB oldal tulajdonosként is, hiszen az organikus elérés lassan a béka hátsója alatt van jó mélyen... - de ezt a problémát talán majd máskor fejteném ki. Koncentráljunk az eredeti témára.)

Történt ugyanis, hogy a sok ajánló és promoted post között felfigyeltem a szegedi Árkád bevásárlóközpont fizetett bejegyzésére. Egy Youtube videót promóznak a következő szöveggel: "Egy kis csínytevés..". Na mondom kattintsunk, hadd emelkedjen a statisztika az oldal adminjainak monitorán.

arkad-szeged.png

És láss csodát, egy igazán kreatív, jópofa, vicces reklámfilm tárul az ember szeme elé, melyet ragyogó szemekkel néz végig a képernyő előtt a többség és a végén hangosan felkiállt: "Végre! Végre a sok szemét között, ami a TV-ből ömlik kishazánkban kitűnik valami új, valami más, valami kreatív!".

Néhányan azonban a videó végén csak sóhajtanak egyet, hogy MIÉRT KELLETT MÁR MEGINT másodpercre pontosan mindent lemásolni egy külföldi kampányból? Tök jó a videó tényleg, vicces - főleg azoknak akik vagy akiknek az ismerőse szerepel benne - de azért egy pici újat, egy pici változtatást igazán bele csempészhettek volna! Szóval az Árkád Szeged által kiírt "Egy kis csínytevés" az én értelmezésemben annyit tesz "Egy jó nagy koppintás", de legalább a miénk.

Az egész videóban a legszebb a végefőcím: "Árkád Szeged - Az új trendeket szeretjük!", hát úgy látszik nem a reklámkampányok terén.

Íme az Árkád videója:

Itt pedig az eredeti, mely lassan már egy éves és az Adobe Creative Days-re készült, de az internet nem felejt.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr386109082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása