Itt a karácsonyi Sainsbury's reklám paródiája

Itt a karácsonyi Sainsbury's reklám paródiája

2014. december 13. | Akos Moldvan

Komoly kis reklámfilmmel rukkolt elő az idei ünnepekre a Sainsbury's. Az első világháború egyik kevésbé ismert mozzanatát elevenítették fel, történetesen azt, amikor a 1914. december 25-én - egy nap erejéig ugyan, de - a katonák elhagyták a lövészárkokat, hogy apró ajándékokkal lepjék meg egymást, beszélgessenek, játszanak egy barátságos futball mérkőzést és arra a 24 órára teljesen elfelejtsék a háború szőrnyűségeit. (A videót ide kattintva tudjátok megtekinteni.)

hotgulp.png

Ezt az alapsztorit bújtatta 2014-es köntösbe a The Hot Gulp névre hallgató angol komikus trió, akik a Sainsbury's reklámfilmjéhez hasonló jelenetekkel pakolták tele saját alkotásukat, katonák helyett azonban két konkurens áruházlánc dolgozói kaptak benne főszerepet. Az eredeti történethez hasonlóan karácsony napján itt is "megadják magukat a csapatok", hogy a saját polcaikról elhozott édességekkel lepjék meg a másikat, beszélgessenek és focizzanak egy jót a parkolóban.

Bár az 1914-es esemény sajnos mindent egybevéve nem túl vidám történet, azt gondolom az alábbi videót sikerült kulturált módon és tényleg humorosan tálalni ahhoz, hogy senki ne háborodjon fel rajta.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr616979863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása