Olvadó hóembereket ment egy svájci biztosítótársaság

Olvadó hóembereket ment egy svájci biztosítótársaság

2014. november 25. | Akos Moldvan

zurich-insurance.jpgKreatív és szívmelengető történettel illusztrálja nekünk a svájci illetőségű Zurich Insurance biztosítótársaság a cég hitvallását. Azaz, hogy milyen fontos számukra ügyfeleik bármilyen nemű tulajdona, legyen az egy ház, egy autó vagy akár "csak" egy hóember.

A történet egy kis faluban játszódik az Alpokban, ahol a gyerkőcök által fáradtságos munkával megalkotott hóemberekre a tavasz beköszöntével elég nehéz idők várnak. Ideig, óráig lehet őket istápolni, de a végzet szinte elkerülhetetlennek tűnik számukra. Kivéve persze ha a Zurich Insurancenál van a biztosításunk, hiszen elmondásuk szerint ők a legextrémebb megoldásoktól sem riadnak vissza, ha az ügyfelek legféltettebb dolgainak megóvásáról van szó.

A kampányt a svájci cég ráadásul egy interakítv felülettel is hamarosan kiegészíti, ahova az emberek a saját hóemberükről készült fényképeket tudják majd elküldeni (vagy online szerkeszteni egyet), a játék nyerteseinek hóembereit a cég pedig megépíti a reklámban látható havas hegycsúcs tetejére.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr106932231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása