Ha egy üzlet beindul...

Ha egy üzlet beindul...

2014. április 03. | Akos Moldvan

dumb-ways-april.pngPicit megcsúsztam ezzel a cikkel, mint a kormány a 4-es metróval, hiszen eredetileg bolondok napjára készült a lent látható alkotás, mely már sokadik folytatása a Cannes-i reklámversenyen őrületes eredményeket elérő "Dumb ways to die" balesetmegelőző kampánynak.

Az eredeti videó és animgifek mellett esett már szó itt a blogon plüssfigurák piacra dobásáról és Valentin-napi különkiadásról is. Ez alkalommal április 1-je, azaz a bolondok napja apropóján született meg egy újabb animációs rövidfilm. Középpontban természetesen - ahogyan eddig mindig - a buta halálok és a biztonságos tömegközlekedés fontossága, a népszerűség pedig töretlen, hiszen az előző videókhoz hasonlóan ez is ugyanolyan vicces, aranyos és lényegretörő. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr105891512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása