Nagy esélyes a Cannes Lions 2013-on

Nagy esélyes a Cannes Lions 2013-on

2013. június 14. | Akos Moldvan

E hét vasárnapján, azaz 2013. június 16-án indul a Cannes-i reklámfesztivál, a Cannes Lions, ami a legismertebb reklámverseny a világon.

(A fesztivált 1954 óta rendezik, mára már harmincezernél is több nevezett alkotással, tízezres nagyságrendű résztvevővel, konferenciaelőadásokkal, kiállításokkal, melyeken meg lehet nézni a shortlistre került műveket.)

nike-greatness.png

Az arany oroszlánért indul meglehetősen nagy esélyekkel a Nike, aki a portland-i Wieden+Kennedy reklámügynökséggel karöltve tavaly, a XXX. Olimpiai Játékok apropójából indította el kampányát "FIND YOUR GREATNESS" szlogennel.

A videók magukért beszélnek, az pedig, hogy végül kik távozhatnak díjjal Cannes-ból jövő héten kiderül. Kövess minket Facebookon, ha nem akarsz lemaradni!

Kattints ide és nézd meg a 2011-2012-es győzteseket!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr905360842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása