Különleges plakát a gyermekbántalmazás ellen

Különleges plakát a gyermekbántalmazás ellen

2013. május 18. | Akos Moldvan

Egyedi nyomtatási technikával készült, kreatív outdoor hirdetést valósított meg a barcelonai Grey reklámügynökség az ANAR Foundation non-profit szervezet számára, akik a gyermekbántalmazás visszaszorítását tűzték ki célul. A plakát különlegessége abban rejlik, hogy más üzenetet közvetít a felnőttek és a gyerekek számára, attól függően, hogy milyen magasságból nézi az ember.

anar.png

Felnőttként egy kisfiút látunk, mellette az alábbi szöveggel: "A gyermekbántalmazást néha csak a gyermek látja, aki szenved tőle". Egy 10 év körüli gyermek szemével viszont egy már bántalmazott kisfiú képe jelenik meg, mellette egy telefonszámmal és az alábbi üzenettel: "Ha valaki bánt téged, hívj minket és segítünk!", így próbálva meg rávenni a gyerekeket, hogy ne legyenek restek telefonálni, ha valamiféle atrocitás érte őket.

Újító és egyedi megoldásról van szó, ráadásul egy nemes cél érdekében, de azért elgondolkodhatunk azon, hogy mikor fog ez a speciális megoldás a csokoládé és üdítőgyártó cégek kampányaiban megjelenni "Nyaggasd apukádat!" címszavakkal. :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr75305608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása