140 éves a Heineken! Meglepetés Budapesten!

140 éves a Heineken! Meglepetés Budapesten!

2013. március 22. | Akos Moldvan

Akinek ma estére még nincs programja, annak irány Budapest, a Heineken ugyanis óriási ambient akcióval készül 140. évfordulójának megünneplésére, a Madách tér 19 órától állítólag teljesen átalakul és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül.

heineken-140.png

Azt, hogy grandiózus lesz valóban a buli eszünk ágában sincs kétségbevonni, a Heinekennek mindig is voltak meredek ötletei reklám témakörben, gondoljunk csak a Heineken Open'er Music Festival-on a személyre szabott QR kódokra vagy a Bajnokok Ligája döntőjére előkészített szívatásra.

A 140. évfordulót természetesen világszerte megünneplik, Amszterdamban például a Heineken székház falára varázsoltak egyedi animációt falfestéssel és 5000 söröspalack felhasználásával,

Az évfordulót a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is.

Este tehát irány a belváros, bizonyára nem fogunk csalódni a prémium sörmárka által szervezett eseményben, sőt ha az első 140 fő között vagyunk, behűtött Heinekennel a kezünkben élvezhetjük majd a műsort.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr395161913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása