A sörös rablók

A sörös rablók

2012. augusztus 31. | Akos Moldvan

beer_chase.jpg A jéghideg csapolt sörrel egy nagy probléma van, szinte bármikor jól tud esni az embernek. A bármikor pedig magában foglalja az egészen extrém szituációkat is. A mi Ambrus Attilánk a "banki látogatások" előtt egy Whisky segítségével gyűjtött bátorságot, levezetésnek valószínűleg viszont sokkal jobban esik egy frissen csapolt, hideg sör.

A gond ott kezdődik, hogy bankrablás után több, mint valószínű, hogy egyenruhások hada fog utánunk kutakodni és megzavarni maláta ceremóniánkat. Van azonban ennél eggyel rosszabb szituáció is. Nevezetesen, ha pont egy olyan bárban próbálunk koccintani a haverokkal a milliókra, ami hemzseg a zsaruktól.

A hollywood-i filmekből szerencsére azonban megtanultuk, hogy nincs lehetetlen. A klasszikus fogásokkal pedig a való életben is ki lehet cselezni minden zsernyákot egy jó kis üldözés során. Még ha az az üldözés nem is éppen úgy zajlik, ahogy megszoktuk...

Pénteki frissítő az ausztrál Carlton Draught sör márkától a BBDO Melbourne reklámügynökség jóvoltából. Zseniális!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr564743227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása