Hajrá Magyarország!

Hajrá Magyarország!

2012. július 25. | Akos Moldvan

eon_felkeszultunk.png

Túlzás lenne azt állítani, hogy oldalunk tele lenne magyar reklámokkal, magyar kreatív kampányokkal vagy egészen egyedi és ötletes marketing megoldásokkal. Sajnos az igazán "szájtátvamaradós" reklámfilmek, print hirdetések még mindig külföldről esnek be hozzánk. Ettől függetlenül, ha látunk valami olyat, ahol nem Cillit Bang István próbálja meg elüldözni a hölgyeket, hogy hasmenés közben a lábgombáról beszéljen, akkor nem vagyunk restek megemlíteni.

Elég csak visszaemlékezni a NatGeo Safari kampányára vagy a Soproni hazafias rövidfilmjeire és ugye mindig vissza lehet nyúlni az igencsak jól sikerült országimázs filmünkhöz is, amit kis túlzással akárhányszor meg tud nézni az ember olyan jó hangulatot teremt.

Hangulatban pedig a 2 nap múlva kezdődő Londoni Nyári Olimpiai Játékok apropójából készített E.ON reklám is egész jóra sikeredett. A rövidfilm az E.ON Olimpiai Csapatának sportolóit mutatja a versenyek előtti feszült pillanatokban, ezzel érzékeltetve azt az izgalmat és koncentrációt, mely ilyenkor a sportolókat jellemzi. Belőlünk nézőkből pedig megpróbálja elővarázsolni a szurkolás királyait, hogy londoni fiainknak és lányainknak olyan üdvrivalgást biztosítson, amilyet megérdemelnek.

Hajrá Magyarország!

UPDATE: Többen említették, hogy a Himnuszos verzió még komolyabbra sikerült, így betesszük ezt is ide.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr334676454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása