Vasárnapi klasszikus: Budapest Get Engaged

Vasárnapi klasszikus: Budapest Get Engaged

2011. augusztus 21. | Akos Moldvan

Mai klasszikusunk nem a szokásos kereskedelmi reklámok közül való. Tekintettel a tegnapi napra, az Államalapítás Ünnepére, úgy gondoltam, hogy ma egy igencsak jól sikerült országimázs filmmel bővítem a blog bejegyzéseit. A Madarász István által készített videó ugyan csak és kizárólag Budapesten játszódik, de azt hiszem a híres emberekkel és találmányaikkal megfűszerezve, mégiscsak egész Magyarország jó hírét és értékeit közvetíti minden néző számára szerte a világban. Külön öröm a zeneválasztás, hiszen kellőképpen újító, de mégis hagyományőrző.

Olyan filmet szerettünk volna, amely Budapestet nem mint épületek tömegét mutatja, hanem kicsit betekint az épületek mögé, és az ott jelenlévő szellemi tőkét, invenciózusságot mutatja meg."

- nyilatkozta az alkotó. 

Persze van, aki szerint túl „rózsaszín”, van, aki szerint pedig tárgyi tévedések vannak benne a feltalálók személyét illetően, és nyílván olyan is akad, aki hiányol belőle egyéb fontos magyar feltalálókat is, ettől függetlenül nekem tetszik! hát Neked?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr723158128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása