Cannes Lions 2012 - Ambient

Cannes Lions 2012 - Ambient

2012. június 21. | Akos Moldvan

 

Cannes-ban épp a napokban zajlik a reklámszakma egyik legfontosabb díjátadója a Cannes Lions 2012. A június 17-23. között megrendezett eseményen már rengeteg díj gazdára talált. A nyertes alkotások közül pedig a blogon is megfordult pár az elmúlt egy évben. Ezekből idézünk fel most kettőt, az ambient kategória díjazottjai közül, hátha valaki lemaradt volna róluk.

canneslions2012_logo.jpg

Arany szobrocskát kapott a Mercedes láthatatlan autója, az F-Cell.

A láthatatlan autó

2012.03.04. 11:56 aks

Szinte már megszokottnak mondható az autógyárak új típusainak megjelenése előtt a menetrend. Eleinte csak az autó elmaszkolt változatának kémfotói jelennek meg az interneten, majd érkezik egy-két mobiltelefonnal készített fotó a gyárból, majd a nem hivatalos sajtó képek....tovább »

 

 

Szintén díjazott a TNT csatorna DRÁMAI flashmobja is.

Szeretsz drámázni?

2012.04.12. 07:39 aks

A tegnapi rendhagyó TicTac flash mob igencsak megmosolyogtatott minket, de még mielőtt felocsúdhattunk volna a tudatból, hogy tánc és éneklés nélkül is ügyesen össze lehet kalapálni egy ilyen típusú reklámot máris belebotlottunk egy másik hasonlóan szellemes alkotásba...tovább »

 
tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr584601948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása