Válj Te is képregényhőssé

Válj Te is képregényhőssé

2012. június 09. | Akos Moldvan

 

A képregények világa nemcsak geek körökben menő. A Comic-Con fanokon túl bárki számára vonzó ábránd lehet, hogy viszontlássa magát egy izgalmas, vagy éppen vicces kaland kockáin. A „Válj Képregényhőssé!” Facebook alkalmazás éppen ezt a lehetőséget adja meg: képregényhőssé válhattok egy egyszerűen használható Facebook alkalmazáson keresztül.

A napirajzos Merényi Dániel, valamint a Magyar Képregény Szövetség rajzolói: Vári Tamás és Fritz Zoltán összesen 20 napon keresztül gyártja a képregényeket azoknak, akik a sorsolásokon a szerencsések közé jutnak.

napirajz_resized.jpg

Az alkalmazásban négy totálisan különböző stílus közül lehet választani, attól függően, hogy éppen a Napirajz, a szuperhős style, a manga, vagy a francia klasszikus stílus mozgatja meg a fantáziátokat. A feladat csak annyi, hogy a választott stílus megjelölésével feltöltsétek Facebook profilképeteket.

A saját képregényre az Intel Facebook oldalán lévő alkalmazásnál pályázhattok, próbáljátok ki, jópofa. ;)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr84574700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása