A söröd biztonságban van!

A söröd biztonságban van!

2012. június 08. | Akos Moldvan

 andes_camouflager.jpg

Argentínában nem valószínű, hogy a ma kezdődő Európa-bajnokság miatt lennének besózva, valószínűleg ott alapjáraton őrület van egész évben, ha a futball szóba kerül. A sör és focimeccs nézés pedig szorosan összetartozó dolgok, így a Dél-amerikai országban igencsak népszerű Andes sörmárka olyan találmánnyal rukkolt elő, amit mi európai fociszerető férfiak is honosíthatunk a cél érdekében.

Talán páran emlékeznek a szintén tőlük származó ötletre, amikor a címke jelzett, ha kellő hőmérsékletre hűlt a nedű, nehogy rossz helyen és főleg rossz időben bontsuk meg szomjoltásra kedvencünket. Most viszont komolyabbra vették a figurát és ennél jóval fontosabb problémára koncentráltak a Del Campo Nazca Saatchi & Saatchi reklámügynökségnél.

Hogyan mentsük meg a sörünket az illetéktelen kezekbe jutástól? Íme a tökéletes álcázási trükkök, amik garantáltan sikerrel járnak.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr604572949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása