Ismét írd a sztorit kedved szerint!

Ismét írd a sztorit kedved szerint!

2012. április 13. | Akos Moldvan

tippex_birthday.jpg

Bizonyára sokan emlékeznek a Tipp-Ex javítófestékeket gyártó cég első nagy durranására a Youtube-on, ahol egy úgynevezett "Take-Over" kampánnyal rukkoltak elő, hatalmas népszerűséget szerezve ezzel a márkának és magának a reklámnak. Aki még nem látta a vadászatról szóló, de a látogató által alakítható történetet és annak több, mint 50 féle befejezési lehetőségét először feltétlenül kattintson ide!

A mostani kampány hasonlóképpen működik az előzőhöz, sőt mi több, még a két főhős is ugyanaz. A vadászat úgy tűnik, hogy egy kellemes baráti kapcsolatba torkollott, hiszen épp születésnapot ünnepelnek a srácok, amikor egy meteor kezd feléjük közeledni.

Hogy mi lesz a vége ennek az egésznek? Nézd meg a videót, majd válassz egy évszámot! (Mi az 1980-at ajánljuk a Pacman rajongóknak.)

Nektek melyik a kedvenc? Várjuk a kipróbált évszámokat kommentben!

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr174404737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása