Nivea Flash Mob

Nivea Flash Mob

2012. április 02. | Akos Moldvan

nivea_flashmob.jpg

Flash mob-nak hívjuk azt az eseményt, amikor emberek egy csoportja egy előre megbeszélt helyen összejön, hogy ott valami meghökkentőt vagy szokatlant csináljon. Lehet ez egy szülinapi köszöntő kedvenc buszsofőrünknek vagy egy picit irányítottabb, marketing céllal létrejövő esemény, mint például a Peugeot autó csere-beréje vagy az alábbi Nivea által megalkotott flash mob.

Az áldozat ezúttal egy fiatal francia hölgy, aki gyanútlanul belemegy a Nivea hostess által kínált új krém kipróbálásába. Az új termék használatának azonban következményei vannak, melyet hamarosan főhősünk is megtapasztal. A kiérkező szexi tűzoltókat, rendőröket és táncosfiúkat először nem igazán tudja mire vélni, de nyilvánvalóan élvezi a hirtelen jött felhajtást és pasiáradatot maga körül. Nem beszélve arról, hogy a történet a végén igazi tündérmesévé válik. Ha másért nem is, ezért biztosan megéri Niveát használni... Ugye hölgyeim?

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr654355359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása