Ultrabook Pop-Up Színház

Ultrabook Pop-Up Színház

2012. február 21. | Akos Moldvan

ultrabook.jpg

Az ultrabook-ok megjelenésével már nem csak egy MacBook-kal lehet trendi és menő valaki. Bár kétségtelen, hogy a Mac-hez hasonlóan ezek a gépek is nagyon ott vannak tudásban és designban, jelenleg ugyanúgy horribilis összegekért érhetőek csak el a piacon. Ettől függetlenül valószínűleg így is lesz célközönsége a pengevékony laptopoknak, főleg ha olyan látványos kampányok épülnek rá, mint amilyet az Intel készített nem rég.

Az Ultrabook Pop-Up Színház névre keresztelt "showban" 60 ember működik együtt kezében egy-egy Ultrabookkal, hogy különböző digitális falakat hozzon létre az utca emberének. A Pop-Up csapat Los Angeles utcáit járva okozott többször is meglepetést a járókelőknek, amikor éppen az aktuális élethelyzetbe illő mozgókép jelent meg az ügyesen összehozott kivetítőn.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr134153288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása