Egy jó indok a fogyáshoz!

Egy jó indok a fogyáshoz!

2012. február 04. | Akos Moldvan

A Volkswagen folytatja a kiskölyökkel és a kutyákkal megkezdett Star Wars-ra építő reklámkampányát, jó pár mostani rövidfilmje a Sötét oldal erőivel operál, de legalábbis oda lyukad ki a végén. Ki tudja, talán lesz egy nagy durranás a Super Bowl szünetében is...

Az új, 2012-es Beetle vagányabb és menőbb lett elődjénél, a róla szóló reklám pedig ehhez illően indul, ezért is fura a végén a Star Wars-os jelenet, ami mintha picit erőltetve lenne ráhúzva a rövidfilmre. Ettől függetlenül persze a filmben lévő kutyus ügyesen alakít a történet első felében, igazolva ezzel a már sokszor emlegetett íratlan szabályt: "Kisgyerekkel és kutyával mindent el lehet adni".

Ahogy a Star Wars-os reklámok nagy részénél, a reklámügynökség ezúttal is a Deutsch volt, a történet pedig akár egy motivációs videó is lehetne néhány fogyni vágyó hölgy vagy úr számára.
Főszereplőnket ugyanis az új Beetle veszi rá arra, hogy magába nézzen és eldöntse... bizony itt az ideje egy jó kis fogyókúrának. A folyamatos tréning, úszás, futás és a napi kaja csökketés pedig meghozza a várt eredményt.

Az új Beetle-t egyébként tényleg igazán vagányra faragták a tervezői (ami a reklámból nem feltétlenül derül ki), talán érdemesebb lett volna az utolsó fél percet az autóra "pazarolni" a kocsmajelenet helyett. De ha már nem így alakult, akkor majd mi promózzuk egy kicsit egy-két képpel.

vw_beetle_1_585.jpg

vw_beetle_2_585.png

vw_beetle_3_585.png

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr1004064839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása