Állati jó Star Wars főcímdal

Állati jó Star Wars főcímdal

2012. január 25. | Akos Moldvan

Van egy mondás, miszerint kisgyerekkel és állattal bármilyen reklámot el lehet adni. Láttunk már olyan kampányt ami erre rácáfolt az tény, de azért nagy százalékban működő dologról van szó.

Nem kell messzire menni, itt van egyből a Volkswagen két kampánya, melyből az első több díjat is bezsebelt már megjelenése óta. A tavalyi év nagy szenzációja volt a Darth Vader-nek öltözött kisfiú szárnypróbálgatása a sötét erővel, melyet  Volkswagen a 2011-es Super Bowl-ra készített, a mostani őrület pedig pár ügyesen csaholó kutyus, akik a Star Wars főcímdalának sajátos verzióját ugatják el nekünk.

A témakör tehát nem változott, a Volkswagen honlapján ezúttal is egy Star Wars-os intergalaktikus meghívásnak lehetünk részesei. Hogy pontosan mi is lesz a GAME DAY nevű dolog, az január 27-én kiderül...

Addig meg derüljünk egyet a Deutsch reklámügynökség által készített reklámfilmen.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr613752017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása