Itt a digitális pizza

Itt a digitális pizza

2011. december 16. | Akos Moldvan

 

A Scholz & Friends kreatív ügynökség úgy gondolta ideje meggyőzően érvelni a legnagyobb ügyfelek felé rátermettségükkel kapcsolatban. Gondoltak hát egy nagyot és megalkották az első digitális pizzát, melyen a paradicsom feltét egy működő QR kódot ábrázolt.

Az olasz kedvencet aztán eljuttatták minden olyan partnerhez akikkel komolyan számolnának, hogy garantáltan leessen az álluk a kreatív hirdetési formától. Négy héten keresztül futárok hada mászkált az újfajta vonalkóddal ellátott olasz kedvenccel, hogy meggyőzzék a cégeket bizony van még ott ötlet ahonnan ez jött. Az eredmény természetesen nem maradt el, a QR kód lefényképezésével megnyíló mobil weboldalnak nem csak látógatói, de később megrendelői is születtek. Kreatív "álláskeresés" nem kétséges. :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr233466990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása