Karácsonyi T-Mobile musical

Karácsonyi T-Mobile musical

2011. december 15. | Akos Moldvan

Újabb modern musicalbe bújtatott reklámkampánnyal rukkolt elő a T-Mobile, ezúttal az Egyesült Államokban. A chicagoi Woodfield Mall-ban készültek a karácsony jegyében egy nagyon is figyelemfelkeltő műsorral.

"A semmilyen flashmobnál még a szervezett flashmob is jobb" felkiáltással magentába öltözött hölgyek vonulnak végig a plázán és hozzák ritmusba a vásárlásba beleszürkült embereket a "(There's No Place Like) Home For The Holidays" c. nótával.

A videó nagyjából 10 nap alatt 2 milliós nézettségnél tart, ami brand építő szempontból nem mondható rossznak, részünkről pedig plusz pont jár a mobilszolgáltatónak azért is, hogy nem csak a kiszuperált topmodelleknek adtak szereplésre lehetőséget a vírus videóban, hanem az átlagos, hétköznapi hölgyeményeknek is.

Aki viszont még nem látta a repteres kampányukat, az mindenképp pótolja most! Hasonlóan kellemes és megmosolyogtató, szép és megható fináléval. Nekünk maradt ez a kedvencünk továbbra is! :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr263464952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása