A Télapó konkurenciát kapott!

A Télapó konkurenciát kapott!

2011. december 14. | Akos Moldvan

A Télapót a Best Buy-nál idén ott ütik, ahol a legjobban fáj. Legújabb reklámkampányukban ugyanis a műszaki áruház különböző karácsonyi akciói veszik fel a versenyt a nagyszakállúval, méghozzá elég meggyőzően. Legyen szó a 100 dollár alatt kapható műszaki kütyükről, ingyen telefonokról vagy az online rendelés utáni aznapi átvételről, Rudolf és a többiek igencsak felköthetik a gatyájukat, mert az anyukák reakcióit elnézve, egyre kevesebb helyre viszik majd ők az ajándékot! :)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr83461987

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gerillamikulás akcióba lép! 2011.12.14. 16:45:48

A szeretet ünnepéhez közeledve egyre sűrűbb, egyre hangosabban anyázó tömeg hömpölyög az utakon a plázák felé. Egyre kevesebb a levegő a játékboltokban, egyre ingerültebb szülők egyre butább játékokat vesznek - jobb híján.A szeretet ünnepét országos mé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása