Öt órás falfestés!

Öt órás falfestés!

2011. november 25. | Akos Moldvan

A napokban kérdezték tőlem, hogy mikor lesz megint olyan reklám, ahol egy falra vetítve elevenedik meg egy virtuális játszótér, merthogy az olyan jópofa.

Nos... úgy látszik csak szólni kellett, hiszen érkezett egy delikvens mindenki legnagyobb örömére. Az Iris reklámügynökség keze van a dologban, akik remek kis 3D falfestést dobtak össze a Saks Fifth Avenue számára. A Bubble projection közreműködésével sikeresen megalkották a világ leghosszabban játszott falfestését, hiszen a műsor november 21-től egészen január 6-ig minden este forog. Na de most tessék megkapaszkodni, a falvetítés hossza nem kevesebb, mint 5 (azaz ÖT) óra. Hát nem biztos, hogy végig állnám, de nézzük a jó oldalát, ha este jár arra az ember, viszonylag nagy eséllyel belebotlik a produkcióba. :)

A videó alapján egyébként valószínűsíthető, hogy 13 perces szünetekkel ez a 2 perces show forog abban az 5 órában esténként. Ettől függetlenül mókás!

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr213410107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása