Fehérnemű a legjobbtól a legjobbnak!

Fehérnemű a legjobbtól a legjobbnak!

2011. november 22. | Akos Moldvan

 

Másfél perc szusszanás következik férfi olvasóinknak! Nem mehetünk el ugyanis a JBS alsóneműket bemutató reklámfilm főszereplői mellett csak úgy szó nélkül. Ha már egyszer áldozatos, nehéz munkával készítik számunkra a tökéletes alsóneműt, akkor köszönetképpen legalább viszonozzuk ezt az áldozathozatalt azzal, hogy végignézzük magát a folyamatot!

A hölgyek persze most azt gondolhatják, hogy egyáltalán nem a speciális "Hogyan készült?" Discovery műsor - és a termék - a lényeg, hanem a rövidfilmben szereplő feszes combok, popsik és mellek... de nem! Ez nem így van!

Mi férfiak ugyanis büszkék vagyunk a dán & Co. reklámügynökség által készített alkotásra és arra, hogy hitelesen és sallangmentesen mutatja meg nekünk egy férfi alsónadrág gyártási folyamatát!

Bár a reklám végén lévő jelenet arra enged következtetni, hogy nem vehetjük biztosra azt, hogy így készült a fehérnemű amit vásároltunk, azt hiszem én mégiscsak ezt az XXX-Faktort nézném szívesebben, mint az egyik kereskedelmi csatornán futó síró-szakkört.

Hát Ti?

 

 

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr873402657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása