X. Rózsaszín Lánchídi Séta a mellrák ellen

X. Rózsaszín Lánchídi Séta a mellrák ellen

2011. szeptember 27. | Akos Moldvan

 

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesülettől kaptam pár napja egy emailt, amiben az idei Rószaszín Lánchídi Sétáról írnak néhány sort. A 10. alkalommal megrendezendő esemény a mellrákszűrés fontosságára hívja fel a figyelmet.

Azokat a kezdeményezéseket pedig, amik egy nemes cél érdekében indultak/indulnak el kishazánkban mindig szoktam tisztelni és támogatni is, úgyhogy mindenképpen úgy gondoltam, hogy helye van a blogon az idei plakátnak is.

Már csak azért is, mert igazán egyedülálló a 2011-es print, ugyanis egy mellrákot sikeresen legyőző lány, Kozó Liza, a saját arcával felvállalta a kampányt az egyesület 2 arca, Tóth Gabi és Ungár Anikó mellett.

Az október 2-i séta előtt a Magyar Tudományos Akadémiánál felállított szabadtéri színpadon 18 órától a többi között fellépnek a Dumaszínház előadói és a Napsugár Anna Jeltánc Társulat. A Zumba fitness flash mobot szervez, ezen kívül szűrővizsgálatok és önvizsgálat oktatás is várja az érdeklődőket. A séta 20 óra után indul el a rózsaszínnel kivilágított Lánchídon, ezen az estén a Clark Ádám téren rózsaszínű virágokkal beültetett ágyást gyertyákkal világítják meg.

A rendezők mindenkit sok szeretettel várnak! :)

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr593259876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása