Az olvasó kedvence: GreenT

Az olvasó kedvence: GreenT

2011. augusztus 19. | Akos Moldvan

 

Az olvasó kedvence nap ezen a héten Attila nevű olvasónk levelével zárul. De nem csak erre a hétre húzom le félig a rolót ezzel a rovattal. Ritkábban fognak megjelenni beküldött reklámok, mert a látogatói statisztikák egyelőre nem mindig jók ezeken a napokon, így el kell gondolkodni, hogy milyen változtatásokkal tud jól működni ez a kezdeményezés.

Küldeni és ajánlani persze bármikor tudtok továbbra is reklámot, amit előre is nagyon köszönök, ígérem amelyik megérdemli, hogy kikerüljön a blogra, azt ki fogom tenni (és nem csak pénteken :) )!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok és akkor zárásképp tekintsétek meg Attila levelét:

"Élve a beküldési lehetőséggel, örök-kedvenc reklámom osztanám meg veled és (ha Te is megosztod) másokkal, szerintem zseniális.

 

És hogy ne mulasszak el honi, saját és ráadásul idei termést is mutatni, íme kettő kisebb. Az első ausztráliai, a második pakisztáni csatornákon futott.

http://www.missingcloud.com/2011/02/cvimpress-tv-commercial/ - Shreddy, a daráló, akiről kevesen tudnak: ő lakik jól a rosszul megírt/randa cv-kkel. :)

http://www.missingcloud.com/2011/01/sundip-tv-commercial/ - Pici fincsi paradicsom, aki nem tudja elképzelni, hogy hogyan lehet ő egyszerre bőséges, friss, és stílusos. Az egyenletet gyorsan feloldja a termék :)

Shreddykéhez kapcsolódóan mutatnék egy kis belső anyagot is, a gyártáshoz készített storyboardunkat:



 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr13136483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása