Mozizzunk a forgatás helyszínén!

Mozizzunk a forgatás helyszínén!

2011. július 11. | Akos Moldvan

 

Eszméletlen alkalmazás láthat napvilágot az Apple Store-ban, ha a prototípusból végül kész, közönség elé tárható termék lesz. Az iPhone tulajok (és később valószínűleg az Androidosok is) ugyanis London utcáit járva különböző népszerű filmek jeleneteibe kaphatnak majd betekintést, ha elindítják az Augmented Reality Cinema néven futó alkalmazást.

Legyen a Nothing Hill vagy a Harry Potter egy-egy jelenete, telefonunk segítségével - GPS koordináták alapján - visszaidézhetjük, hogy hol és hogyan történtek a filmbéli események.

Az alkalmazásban hatalmas potenciál van, elég csak belegondolni abba, hogy milyen bevételeket produkálhat egy ilyen applikáció, ha kiterjesztik New York vagy Los Angeles utcáira is.

Az ötlet tehát zseniális, az egyetlen probléma talán a szerzői jogokkal lesz a filmes tartalmak terén, de bízzunk benne, hogy a következő Londoni utunk során már "élőben" nézhetjük vissza kedvenc filmjeinket. Íme a demo videó a működéséről:

Augmented Reality Cinema
 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr383057653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása