A XXI. századi Moby Dick története

A XXI. századi Moby Dick története

2012. január 20. | Akos Moldvan

Az őrült Ahab kapitánynak az őt megnyomorító ámbrás cet elleni bosszúhadjáratáról szóló regény története inspirálta az Audi legújabb reklámját, melyben Herman Melville híres főhősét Moby Dicket ezúttal egy Quattro meghajtással ellátott négykerekű szörny testesíti meg.

A kapitány egy alaszkai mentőjárőr személyében éled újjá, aki vonatókocsijával járja a rideg és félelmetes vidéket, beszámol az itt bekövetkezett sikereiről, fényképeken megörökített "fogásairól" és a kudarcról. Egy kudarcról, amit nem akar elfogadni... A nagy halról - melynek létezése bizonyított - de még nem tudott megszelidíteni.

Az új Audi A6 Quattro hajtással félelmetesen jó útfekvést biztosít bármilyen körülmények között, ami nem is csoda, hisz az Audi több, mint 30 éve tökéletesíti a négykerékhajtású Quattro® rendszerét. Ma ez a világ legkelendőbb összkerékmeghajtású rendszere, érthető hát, ha a kapitány csak pillanatképeket tud felemlegetni, amikor a "láthatatlan szörnyről" kérdezik.

Eszméletlenül jól összerakott reklám, egy remek történetre ráhúzva, nem hiába készített az Audi a lent látható 60 másodperces spot mellé még egy fél perces rövidfilmet, több mini-reklámot és Facebook applikációt is.

 

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr753592252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása