Elzöldül a FŐTÁV is (x)

Elzöldül a FŐTÁV is (x)

2015. december 07. | Akos Moldvan

Játssz a FŐTÁV-val és nyerj ajándékokat karácsonyra akár 200.000 Ft értékben!

Sokak számára talán meglepő, de a távfűtés az egyik legkörnyezetbarátabb fűtési mód. Az egyedi fűtésrendszerekhez képest jóval kevesebb szénmonoxidot és széndioxidot bocsát ki a levegőbe, nem szennyezi a lakókörnyezetet, képes hasznosítani a hulladékhőt, és hatékonyabban tudja felhasználni a megújuló energiaforrásokat – mindez persze a költségekre is jótékonyan hat.

Ezt egyre többen ismerik fel Európa nagyvárosaiban. A szomszédos Bécsben például igen magas a megújuló energia felhasználása a távfűtésben. Ott ráadásul olyan körvezetéket építettek, amely nem csak az ellátás biztonságát növeli, hanem még gazdaságosabbá tette a távhőt – nem csoda, hogy folyamatosan nő a felhasználók száma.

fotav-pr-cikk-01.jpg

A FŐTÁV is arra törekszik, hogy egyre zöldebb legyen. A vállalat amellett, hogy számos környezetvédelmi célú fejlesztést hajtott végre az elmúlt években, a távfűtéssel összefüggő energetikai korszerűsítéseket is ösztönözni kívánja a fővárosban. Ezért indította el például korábban a FŐTÁV Zrt. szakemberei által kidolgozott OKOS HÁZ projektet. Ennek részeként úgy újítottak fel házakat, hogy csökkenjen az energiafogyasztásuk és egyre több megújuló energiát használjanak fel. A projektben arra is odafigyeltek, hogy pozitív irányba változzon az érintett közösségek környezettudatossága. Ezek a fejlesztések hosszútávon szolgálják a közösség érdekét, és a rezsiköltségek csökkentése mellett a környezetünknek is jót tesznek.

A FŐTÁV-val tehát mindenki csak nyerhet. Ez azonban most különösen igaz, hiszen a vállalat az adventi időszakban egy háromfordulós játékra hívja vállalkozó kedvűeket, hogy teszteljék távfűtési ismereteiket. Hetente egy-egy újabb kérdés jelenik meg a Blikk-ben és a FŐTÁV Facebook oldalán. Aki mindháromra helyesen válaszol, akár egy 200 ezer forintos ajándékot is a fa alá tehet. Szóval most tényleg megéri a FŐTÁV-ot választani!

A Főtáv Zrt. a CreativeAds Blog hirdető partnere .

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr498145466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása