4 éves kislány csapat egy óriás Volvo kamionnal

4 éves kislány csapat egy óriás Volvo kamionnal

2015. december 04. | Akos Moldvan

A Volvo kamionoknak az elmúlt 1-2 évben elég beteg reklámokat sikerült összehoznia. "Ami azért jó, mert jó" - mondaná Cingár az Üvegtigrisből.

Elsőre biztos, hogy mindenkinek Jean-Claude Van Damme Epic splitje jut eszébe, amikor a híres filmszínész két tolató Volvo kamion tükrén csinált egy óriás spárgát, de ne feledjük volt, hogy a Volvo Trucks elnöke egy levegőben lógó kamion tetejéről mesélt a legújabb fejlesztésükről, vagy hogy egy hörcsög vezetett egy teherautót egy kőfejtőben, de megesett már az is, hogy két száguldó kamion között egy balerina egyensúlyozott a kifeszített kötélen. Ezek mind-mind egy óriási kampány égisze alatt keltek életre, mely a "Volvo Live Test" nevet kapta. 

Ennek a tesztsorozatnak érkeztünk el egy újabb fejezetéhez. Ezúttal egy 4 éves kislány kapott életre szóló élményt, mivel egy igazi Volvo teherautót alakítottak át távirányításúra, a kontrollert pedig odanyomták a leányzó kezébe, hogy akkor most aztán lehet bármit csinálni. Ő pedig megy árkon-bokron át, letarol mindent ami az útjába kerül, de a Volvonak persze meg sem kottyan ez az egész. Kétségeink ne legyenek az egész videó a végtelenségig meg lett tervezve, minden egyes centiméter, de azért remélem tényleg volt elem a kislány távirányítójában. :)

Az ügynökség természetesen most is a Forsman & Bodenfors volt.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr788138606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása