Soha véget nem érő kutyahűség

Soha véget nem érő kutyahűség

2015. május 28. | Akos Moldvan

Ahogy a mondás is tartja, "a kutya az ember legjobb barátja". Igaz társak, önzetlen barátok egy életen át, hálás és hűséges jószágok, valóságos lélekgyógyászok. Bizonyára sokan ismerik Hachikō, a híres japán kutya történetét is, akinek emlékműve mára Sibuja (de talán egész Tokió) legnevezetesebb tájékozódási pontja és találkozóhelye lett a hatalmas állomásépület előtti téren. Az akita fajtájú kutya szobra egy hajdani professzor hűséges ebét örökíti meg, aki minden este ott várta munkából hazatérő gazdáját a sibujai állomáson – egyesek szerint hónapokkal, mások szerint még 11 évvel annak halála után is.

Hasonló történet játszódik le az alábbi videóban is, egy szívmelengető kis csavarral a végén persze. A reklámfilmet egy argentin non-profit szervezet készítette, küldetésüket és üzenetüket viszont nem fedem fel, kiderül a videóból.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr487497786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása