Temzén úszkáló házba költöztet néhány szerencsést az Airbnb

Temzén úszkáló házba költöztet néhány szerencsést az Airbnb

2015. május 19. | Akos Moldvan

Nem ez az első alkalom, amikor az Airbnb szállásközvetítő oldal egy extrém helyszínt berendezve indít nyereményjátékot, hogy szolgáltatásait reklámozza. Legutóbb 3000 méter magasan, az Alpok havas lejtői felett tölthetett el pár szerencsés (bár bizonyára van, akinek ez inkább átok lett volna) egy felejthetetlen estét egy ízlésesen berendezett síkabinban. Most pedig egy - a Temze folyón úszó - házat (kis kerttel, kutyaházzal meg minden) vehetnek birtokba majd négyen egy egész hétvégére, ráadásul mindezt a Londoni Tower híd tőszomszédságában.

A túra London "másik végéből" a Putney mólótól indul, innen hajózhatnak majd fel a nyertesek a híres függőhídig. A rendhagyó kikapcsolódás miatt néhány szabály megalkotása persze elengedhetetlen volt, ilyen például, hogy nem szabad kalózkodni és fürdeni a Temzében, illetve a házibuli rendezést is el kell felejtenünk ez időre. Cserébe az ételt Michelin-csillagos mesterszakács segítségével pattintják elénk, a délutáni szieszta alatt pedig egy masszőr is a rendelkezésünkre áll.

001.PNG

002.PNG

003.PNG

004.PNG

005.PNG

006.PNG

007.PNG

008.PNG

009.PNG

010.PNG

011.PNG

012.PNG

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr877472302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása