Áprilisi tréfából valóság, ingyen BMW-t kapott egy lány Új-Zélandon

Áprilisi tréfából valóság, ingyen BMW-t kapott egy lány Új-Zélandon

2015. április 02. | Akos Moldvan

Erősre sikerült Új-Zélandon az áprilisi tréfálkozás egy auckland-i BMW szalon jóvoltából. A bajor márka képviselete ugyanis egy komolynak semmiképp sem vehető újsághirdetést jelenített meg egy helyi lapban április 1-jén. Eszerint, aki elsőként sétál be az újságban megtalálható kuponnal az autószalonba és keresi Tom-ot, annak lecserélik a régi autóját egy vadi új 1-es BMW-re.

Valószínűleg elég sokan jót derültek a felhíváson és kreatív április 1-jei tréfának gondolva tovább lapoztak. Nem így tett azonban Tiaana Marsh, aki csak azért is kipróbálta mi fog történni, ha beugrik a kuponnal a szalonba, legrosszabb esetben kap némi merchandise cuccot meg vállveregetést gondolta.

Ezek után el lehet képzelni milyen sokkoló lehetett, amikor ténylegesen egy slusszkulcsot nyomtak a kezébe és megtudta, hogy a tréfa igazából az, hogy nem tréfa.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr777332498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása