Minden eddiginél ütősebb nemzetközi startup felhozatal az SM 2015-ön

Minden eddiginél ütősebb nemzetközi startup felhozatal az SM 2015-ön

2015. március 18. | Akos Moldvan

A robbanásszerűen fejlődő digitális iparág legforróbb trendjeit hozza Magyarországra az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Az esemény keretében a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és egyetemi innovációs tevékenység aktualitásait szedik ízekre vezető hazai és külföldi szakemberek. A konferencia emellett hangsúlyosan foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én, a Várkert Bazárban. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.

sm2015.png

Az SM 2015 a korábbiakhoz hasonlóan továbbra is erőteljesen fókuszál a mobilpiaci trendekre és lehetőségekre. A konferencián előadást tart többek között Damien Perillat, az egyre inkább terjedő mobilfizetés egyik globális úttörője, a PayPal regionális ügyvezető igazgatója. Ezen kívül szó lesz továbbá a legújabb lokalizált mobilhirdetési, app, dizájn és játékfejlesztési trendekről is kiváló hazai és külföldi előadók tolmácsolásában.

CEE LIFT OFF! STARTUP Verseny

Az idei SM 2015 konferencián indítja el közös nemzetközi startup versenysorozatát a Loffice és az OXO Labs, amelynek nem titkolt célja, hogy a szervezők a hazai ökoszisztéma határain túllépve régiós szinten is meghatározó szereplőivé váljanak a piacnak. Az ambíciókat jól mutatja a díjazás mértéke: a független zsűri által legjobbnak ítélt induló vállalkozás 15.000 eurós finanszírozásban részesül, valamint Budapest leginnovatívabb irodájaként számon tartott Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában. 

A CEE Lift Off! versenyre március 26-ig várják a szervezők a jelentkezéseket, amelyek közül a független, hazai és nemzetközi befektetőkből álló zsűri április 3-ig választja ki a 10 döntős induló vállalkozást. A beválogatott csapatoknak április 8-án a Várkert Bazárban megrendezendő eseményen 3 percük lesz, hogy meggyőzzék a bírákat arról, ők a legjobbak.

További információ a konferenciáról és regisztráció:
smconf.hu // facebook.com/smartmobil

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr307281359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása