Égből pottyant ruhadarabok

Égből pottyant ruhadarabok

2015. január 16. | Akos Moldvan

Na most aki eddig drága pénzért, plázákban vagy különböző boltokban vásárolta magának a ruhát, az nagyon figyeljen. Az IKEA egy teljesen új megoldást vázol mindenkinek, aki feltöltené a ruhatárát.

Nem is gondoltuk eddig, hogy a ruhák bizony hosszú hosszú utat tesznek meg (nem tudjuk honnan és azt sem, hogy miért) minden évben, hogy tökéletes otthont találjanak maguknak, ahol békében és nyugalomban élhetnek majd. Azonban a zord természet, az emberek, az állatok… egyszóval mindenki - véletlen vagy épp kész akarva - újra és újra arra kényszeríti őket, hogy továbbálljanak.

ikea-joy.png

Mint mindannyian persze, előbb-utóbb a ruhák is megtalálják a helyet, ahova az „otthon, édes otthon” táblát kikalapálhatják és hát hol máshol lenne a nyugalom szigete, mint egy IKEA szekrényben.

Baromi látványos videó a svéd bútoráruháztól, akiket amúgy eddig is szerettem és ezután is fogok. Ha te pedig a ruháiddal vagy így, vásárolj nekik szuper otthont egy IKEA szekrény személyében. :)

A kedvencem IKEA reklámom azért marad ez itt.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr657080049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása