Kövess minket az Indexen!

Kövess minket az Indexen!

2014. október 18. | Akos Moldvan

index-follow-coverphoto.pngAz Index-nek és a Blog.hu-nak hála, a Facebook és a Twitter oldalunk mellett egy újabb módja lett annak, hogy ne csússz le egyetlen bejegyzésünkről sem. (A Facebookkal ellentétben ráadásul itt nem a végtelenségig kiművelt algoritmusok döntik el, hogy kitegyék-e Neked az értesítést egy új posztról vagy sem, hanem minden egyes új cikkről csodás kis buborék fog emlékeztetni Téged fent a fejlécben)

Ehhez semmi egyebet nem kell tenned, mint a Facebook vagy Indapass profiloddal belépni majd egy jó erőset nyomni jobb felül a "KÖVETÉS" gombra! 

index-follow.png

Ezután járj akár az Index.hu, akár a Blog.hu oldalain, ha a CreativeAds Blogon friss, ropogós tartalom született azonnal értesítést kapsz erről a fejlécben! Próbáld ki, nagy baj nem lehet belőle. :)

index-follow2.png

Facebook oldalunkon persze továbbra is várunk egyedi tartalmakkal! 
Itt tudsz csatlakozni >>>

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr446804871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása