Indul a Pimp My Pipe közösségi köztér színesítő projekt

Indul a Pimp My Pipe közösségi köztér színesítő projekt

2014. augusztus 18. | Akos Moldvan

Ha fontos számodra, hogy szép legyen a környezet, amiben élsz és van ötleted, hogy miként tehetnéd színesebbé, akkor itt egy pályázat, amit Neked találtak ki!

Budapesten több helyen találkozhatunk föld felett vezetett távhő-vezetékekkel, melyek hasznosak ugyan, de nem feltétlenül szépek. A Pimp My Pipe, egy közösségi köztér színesítő projekt augusztus 18. és szeptember 15. között a FŐTÁV jóvoltából, melynek során a városlakók ötletei és szavazatai alapján egy szakmai zsűri dönt arról, miként újuljon meg a IV. kerületben található föld fölött futó távhő-vezeték.

pimp-my-pipe-tavvezetek-grafika-draft-726px.png

A játék a Facebook közösségi oldalán egy kifejezetten erre a célra létrehozott alkalmazás keretében zajlik, ahova profi grafikusok és lelkes csőszínesítők egyaránt jelentkezhetnek!

Készíts egyedi designt, kezdj bele az applikációban található rajzprogrammal a csőszínesítésbe, vagy töltsd fel saját grafikai szoftvereddel készített alkotásod, és ha szavazatokkal a legjobb ötven közé kerülsz, plusz a szakmai zsűri is téged választ, akkor a távhő-vezeték a te terveid alapján fog megújulni. Emellett egy MacBook Air boldog tulajdonosa is lehetsz!

A szakmai zsűri a legkedveltebb 50 versenyzőből választja ki a 2. és 3. helyezettet, akik a legtöbb like-ot gyűjtő versenyzővel egyetemben egy-egy iPhone 5C (16GB) boldog tulajdonosai lehetnek. A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy iPod nano is. A pályaműveket (maximum 10 db/fő)  augusztus 18. és szeptember 15. között lehet feltölteni. 

KATTINTSATOK IDE! Játsszatok! Nyerjetek! :)

A jelentkezési feltételek, a játék pontos menete, valamint a sorsolás részletei a pályázat Facebook oldalán érhető el. (x)

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr316592083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása