Életre szóló barátság

Életre szóló barátság

2014. március 08. | Akos Moldvan

maddie.pngTündéri és egyben megható reklámfilmet dobott ki a Chevrolet nemrég, melyben egy fiatal leányzó és kutyusa, Maddie életútját követhetjük nyomon. A gazdi utolsó óráit tölti szeretett golden retrieverével, ezalatt felelevenítve az összes olyan eseményt, amikor négylábú jóbarátja vele és mellette volt. Legyen szó születésnapról, randevúról, az első szakításról, diplomaosztóról vagy épp költözésről, egy valakiben sosem kellett csalódnia a főszereplő hölgynek. A rövidfilmben látható feltétel nélküli szeretetet és odaadás, pedig ugyanígy vonatkoztatható minden kutyusra - a gazdik ezt jól tudják - hiszen ők tényleg sokkal szebbé és könnyebbé teszik a mi életünket is.

Az autómárka eladásai valószínűleg nem ettől a filmtől fognak megugrani, hiszen maga a termék szinte alig jelenik meg a reklámban, de jól is van ez így, hiszen a történet annyira szép és megható, hogy egy komolyabb termékelhelyezés csak rontana az egészen.

tovább komment

A bejegyzés trackback címe:

https://creativeads.blog.hu/api/trackback/id/tr695849705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása